Met houtskeletbouw verbouwen?
Dan kan u volledig op Renopact vertrouwen!

Wegdromen in uw extra leefruimte? Kiezen voor thuiswerk door uw woning uit te breiden met een atelier, kantoor- of praktijkruimte? Of uw woning verruimen door een volwaardige verdieping?

Renopact biedt de totaaloplossing voor uw renovatie. Samen met u zetten we uw dromen om in concrete plannen en begeleiden wij u doorheen dit gehele traject. Uw vaste contactpersoon biedt antwoord op al uw vragen en volgt uw bouwproject op van A tot Z, zodoende u zorgeloos te bedienen.

Contacteer ons Bel ons: 014 74 33 33

Ons stappenplan voor uw verbouwing:

 • Stap 1:

  In een persoonlijk gesprek luisteren wij naar uw dromen en laten we u kennis maken met onze unieke aanpak en bouwconcept.

 • Stap 2:

  Renopact komt graag bij u ter plaatse en denkt samen met u na over de mogelijkheden om (indien nog niet in uw bezit) een ontwerp uit te werken.

 • Stap 3:

  Samen komen we tot een gedetailleerde offerte op maat van uw wensen en budget.

 • Stap 4:

  Als de offerte & ontwerp op punt staan en aan uw wensen voldoen, starten wij graag samen met u aan de concrete voorbereidingen van uw bouwproject.

 • Stap 5:

  Via Renopact en zijn trouwe leveranciers finaliseren wij uw materiaalkeuzes, waarna de architect uw bouwaanvraag kan indienen.

Na het ontvangen van de bouwvergunning zal onze projectleider uw coördinator zijn en nauw toekijken op de uitvoering van de werken.

Bent u ook van plan te verbouwen?

Wij bieden een totaaloplossing voor uw verbouwing en volgen alles op voor u van A tot Z op.

Ontdek wat Renopact voor uw huis kan betekenen.

Adviseer ons