Met houtskeletbouw verbouwen?
Dan kan u volledig op Renopact vertrouwen!

Wegdromen in uw extra leefruimte? Kiezen voor thuiswerk door uw woning uit te breiden met een atelier, kantoor- of praktijkruimte? Of uw woning verruimen door een volwaardige verdieping?

Renopact biedt de totaaloplossing voor uw renovatie. Samen met u zetten we uw dromen om in concrete plannen en begeleiden wij u doorheen dit gehele traject. Uw vaste contactpersoon biedt antwoord op al uw vragen en volgt uw bouwproject op van A tot Z, zodoende u zorgeloos te bedienen.

Contacteer ons Bel ons: 014 74 33 33

Ons stappenplan voor uw verbouwing:

 • Stap 1:

  In een persoonlijk gesprek luisteren wij naar uw dromen en laten we u kennis maken met onze unieke aanpak en bouwconcept.

 • Stap 2:

  Renopact komt graag bij u ter plaatse en denkt samen met u na over de mogelijkheden om (indien nog niet in uw bezit) een ontwerp uit te werken.

 • Stap 3:

  Samen komen we tot een gedetailleerde offerte op maat van uw wensen en budget.

 • Stap 4:

  Als de offerte & ontwerp op punt staan en aan uw wensen voldoen, starten wij graag samen met u aan de concrete voorbereidingen van uw bouwproject.

 • Stap 5:

  Via Renopact en zijn trouwe leveranciers finaliseren wij uw materiaalkeuzes, waarna de architect uw bouwaanvraag kan indienen.

Na het ontvangen van de bouwvergunning zal onze projectleider uw co├Ârdinator zijn en nauw toekijken op de uitvoering van de werken.

Bent u ook van plan te verbouwen?

Wij bieden een totaaloplossing voor uw verbouwing en volgen alles op voor u van A tot Z op.

Ontdek wat Renopact voor uw huis kan betekenen.

Adviseer ons