Houtskeletbouw
op maat binnen uw verbouwingsproject

De bouwtechniek houtskeletbouw biedt vele voordelen en de mogelijkheden om op maat te werken zijn echt eindeloos. Of u nu uw huis wil uitbreiden met een beperkte aan- of achterbouw of uw woning uit wil breiden in de hoogte, wij bieden hierin graag uw oplossing.

Maak gebruik van onze jarenlange know-how over houtskeletbouw!

Contacteer ons Bel ons: 014 74 33 33

Als u kiest voor houtskeletbouw…

 • Verbouwt u volledig op maat

  Renopact (ver)bouwt voor u een totaaloplossing volledig op maat van uw wensen en uw budget. Vanwege onze grondige voorbereidingen en doordachte bouwwijze bezorgen wij u een grote tijdswinst.

 • Kan u gaan voor een lage-energiewoning

  Met houtskelet kan u volgens de lage-energienorm (ver)bouwen. Deze bouwtechniek laat u toe om alle opgelegde normen te halen bij uw uitbreiding.

 • Gaat het om een droge verbouwing of renovatie

  Niet enkel onze grondige voorbereiding, maar ook het droge bouwproces zal u tijdswinst opleveren. De verdere afwerking kan hierna snel gefinaliseerd worden.

 • Kan u eenvoudig dubbel isoleren

  Onze houtskeletbouw & doordachte bouwtechniek geeft de meest optimale isolatiemanier. Zo kan u makkelijk de opgelegde normen behalen.

Als u samenwerkt met Renopact…

 • Begeleiden wij u via één vast aanspreekpunt van begin tot einde.

  Onze medewerker begeleidt uw verbouwing alsof het zijn eigen woning is. U kan tijdens het hele bouwproces met al uw vragen bij hem terecht.

 • Bouwen wij voor u alles: van winddichte ruwbouw tot instapklare woning.

  De mogelijkheden om te bouwen in houtskeletbouw zijn eindeloos. U kiest zelf hoe ver u wil gaan in de samenwerking met Renopact. Volgen wij uw renovatie op tot de ruwbouw/winddicht of leveren wij uw verbouwing op als een instapklare uitbreiding?

 • Kan u beroep doen op onze jarenlange ervaring in houtskeletbouw.

  Renopact heeft een enorme know-how over houtskeletbouw. Informeer naar gelijkaardige realisaties om ideeën op te doen of vraag naar de mogelijkheden om een afgewerkt project eens samen te bekijken.

 • Maken we correcte afspraken en prijzen, zonder verrassingen.

  Door vooraf correcte afspraken te maken over timing en prijzen vermijden we dat u voor onaangename verrassingen komt te staan tijdens het verbouwen. Renopact zorgt ervoor dat u weet waar u aan begint en volgt voor u het volledige bouwproces nauwgezet op, zowel qua timing als budget.

Bent u ook van plan te verbouwen?

Wij bieden een totaaloplossing voor uw verbouwing en volgen alles op voor u van A tot Z op.

Ontdek wat Renopact voor uw huis kan betekenen.

Adviseer ons